top of page
  • Бібліограф

Світ цікавих фактів: історія


Для чого нам вивчати історію? Питання, над яким хоч раз замислювалася, напевно, кожна людина. Відповідь на нього проста й очевидна – вивчаючи минуле, ми будуємо своє майбутнє. Історія потрібна, щоб ми могли скористатися багатим досвідом попередніх поколінь і не накоїти їхніх помилок знову. А ще історію слід вчити, аби бути по-справжньому освіченою людиною.

Проте історія – це не лише сухі цифри й нудні факти. В цьому ви переконаєтеся завдяки енциклопедії «100 фактів про історію» від київського видавництва #книголав, яку бібліотека отримала за Програмою поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги. На її сторінках вас чекають трагічні, кумедні й повчальні оповідки, героїчні вчинки та відважні люди.

Видання буде приємно навіть просто погортати, адже тут безліч яскравих і дотепних ілюстрацій. Книга не має вікових обмежень – вона зацікавить як дітей, так і дорослих. Особливо сподобається тим, хто прагне стати більш ерудованим й полюбляє дізнаватися маловідомі факти про історію.

Аби остаточно переконатися, що книга «100 фактів про історію» буде цікавою для вас, перегляньте наш буктрейлер.

Коуен. Лора. 100 фактів про історію [Текст] / Л. Коуен, А. Фріт та ін.; пер. з англ. С. Світової; худож. Ф. Маріані, П. Поло. - Київ : #книголав, 2019. - 127 с. : іл. - (Дитяча полиця).



bottom of page